Zichtbaar worden.

De laatste tijd ben ik nog zichtbaarder geworden. Met veel angsten en soms twijfels… Maar ik vergeet mijn missie nooit. Mensen inspireren met mijn ervaringen, inzichten en mijn verhaal. Innerlijke vrijheid en liefde delen en leren aan mensen hoe ze het het zelf kunnen zien, omarmen en uiteindelijk leven.

Ik ben me steeds meer bewust dat ik in dienst sta van  het grote geheel. Dat ik het verplicht ben aan mezelf, de ander, en het universum om mijn volledige potentieel te leven. Volledig Roos te leven en daarmee mijn bijdrage aan een mooiere wereld te leveren. Het is aan ons om onze missie te volgen. Keuze heb je wel, maar je ziel zal blijven vragen om te doen wat je hier hoort te doen.   Dus volg dat licht in jou, de vreugde en liefde die je in je hart voelt en ga voor dat wat waarheid is voor jou. Geef jezelf en leef jezelf. Dienstbaar en voor alles wat leeft.

Ga door die angsten en twijfels. Laat je erdoor motiveren en je zult steeds verder durven gaan.

Volg de weg die je ziel je wijst en je zult jouw kracht, liefde en innerlijke vrijheid ontmoeten zonder hulp van buitenaf.

 

Liefs Roos

 

 

Posted in Mijn leven.

2 Comments

  1. Dank je wel voor je bovenstaande bericht Roos. Het ontroerde me. Het geeft me moed om ook zichtbaarder te worden en door angsten en twijfels te gaan. Liefs Esmee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *