Liefde BESTAAT!!!

Liefde.

Het is zo makkelijk te delen. Het is een sprankel in ieders hart. Iedereen kan het krijgen, Iedereen heeft het bij zich in zijn hart. Iedereen mag het ontvangen, iedereen kan het ontvangen als je open staat.

Het lukt misschien niet niet meteen om verbinding te maken maar je hart wil zo graag, zo graag!

Dit is een oproep aan iedere ziel en ieder hart om zich te openen. En te ervaren wat het collectief bij kan dragen en vooral jezelf bieden kan.

Ja er zijn trauma´s en er is pijn. Maar het is herkenbaar voor iedere ziel en elk hart.

Laten we stoppen met doen alsof we alleen maar verschillend zijn. De kern is overal hetzelfde, er zijn alleen andere fysieke jassen, kleuren en waarheden. Maar de waarheid van liefde is universeel.

Het pad van liefde begint bij een levend open hart en de bereidheid de andere ziel te laten in zijn proces, kleur of waarheid.

Leven en laten leven is de sleutel. Kijken naar ieders kern de toegang.

Soms sluit je niet aan. Dat gegeven bestaat, maar dan laat ik het erbij.

Laat het gaan als het niet lukt met een gesloten hart of ziel. Ik stuur gewoon heel veel licht en liefde naar diegene en wens diegene oprecht het beste in zijn proces of leven.

Geen haat naar zielen voelen is zo fijn. Zo blijf ik oprecht in mijn licht en veld.

Ik ben geen Jezus of een andere God buiten jou, ik voer de laatste tijd ook mee in het collectieve donker. Ik frustreer me ook snel om kleine dingen van mijn fysieke gestel. Alleen de liefdes waarheid is zo nabij, hoe diep en veel ik ook huil en vastzit soms.

Ik ben me bewust van die herinnering. Dat liefde universeel is. En alle waarheid bevat die er maar is. Zonder lagen of strijd.

Laten we stoppen met leven alsof liefde geen bestaansrecht meer heeft of nooit meer zal krijgen.

Want liefde bestaat in elke ziel en elk hart.