Ode aan jou

22 januari 2023

Lieve ziel/mens


Wat is het dapper dat je hier bent gekomen op deze ‘moeilijke’ planeet aarde met haar dualiteit en strijd.


Er gebeuren veel dingen die duisternis kennen. We kennen het allemaal. Maar waar ik het over wil hebben is hoeveel waarde je hebt. Hoeveel licht en liefde je bezit omdat je uit de bron komt en daardoor een goddelijk vonkje.


Kijk alsjeblieft in de spiegel en zeg ik ben genoeg, meer kun je niet zijn en dat hoeft ook niet. Wees trots op wat je bereikt, speel en geniet! Moeder aarde heeft jou zo ontzettend lief en is onwijs trots dat jij als ziel haar gast wilt zijn.


Je hebt zoveel potentie of je nu ziek, gehandicapt, rijk of arm bent. Het gaat erom dat je de waarheid van liefde kent en je ziel zich daarmee verbindt of het nou zelfliefde is of andere vormen van liefde. Het maakt niet uit, als je maar niet vergeet dat je liefde bent want dan raakt je hart en ziel bevroren.


Wees niet onzeker. Nogmaals je bent dapper en heel moedig. Laat je hart en ziel ook niet bevriezen door zelfhaat of zelfs ontkenning, dan gaat alles van jou mooie Zijn verloren en zal je een levend wezen worden dat al dood is.


Vier je leven en huil tot je stikt maar sta altijd weer op want je bent NU zo nodig!


Liefde van ons allemaal, alle engelen van de aarde en in alle ruimte en het hele universum.